Samenwerkingspartners

Apex Nederland werkt samen met een aantal partner bureaus die apex inzetten voor een verdiepingsslag van hun eigen kernactiviteiten en consultancy. Deze bureaus zijn:


Geffeneducatie
Geffeneducatie is een landelijke dienstverlener op het gebied van advisering en organisatie van kennisopleidingen ten behoeve van de Financiële Dienstverlening (verzekeraars, banken, enz.). Wij hanteren daarbij het uitgangspunt van strategisch opleiden. Dit wil zeggen dat wij direct aansluiten bij de strategische doelstellingen van onze opdrachtgevers.

U kunt bij ons terecht voor:

•  opleidingsadvies en -planning,
•  standaardopleidingen (diplomagericht),
•  maatwerkopleidingen (functiegericht).

Door ons uitgebreid relatienetwerk van ervaren vakdocenten en trainers zijn wij in staat op alle voorkomende vakgebieden opleidingen te organiseren. Geffeneducatie is een door de FFP en SEH erkende opleidingsinstelling; dit betekent dat onze opleidingen recht geven op door deze instanties verstrekte PE-punten.

www.geffeneducatie.nlInteraction Groep
Meer rendement uit uw organisatie halen. Dat betekent dat u zaken anders gaat doen dan nu het geval is.
Maar wat betekent dat voor uw organisatie, uw medewerkers en uw management? Op welke manier kan dit proces gestuurd worden. Wat zijn de veranderingen die ons te wachten staan? Welke doelstellingen wilt u realiseren?

Interaction Groep ontwikkelt, ondersteunt en begeleidt deze veranderingsprocessen. Vanuit drie verschillende disciplines, die samen een geheel vormen, vergroten wij het rendement van uw organisatie. Met coaching- en trainingsprogramma's die op maat gemaakt worden. En altijd de focus op een evenwichtige balans tussen de belangen van medewerker en organisatie. Maar altijd gericht op het verbeteren van het resultaat en het realiseren van de gestelde doelen.

www.interactiongroep.nl

 

Excellent Match: Weving & Selectie Executive Search en Detachering

Athelas; Human Resource Empowerment

www.athelas-hre.nl